En Profesjonell Er Ikke Alltid Nødvendig å Gjøre Hjem Reparasjoner

Det beste du kan gjøre for å tilføre verdi, stil og komfort til huset ditt er foretaket et hjem renovering prosjektet. Du må ta mange ting i betraktning når du utvikler en plan om hvordan du endrer hjemmet ditt for å gjøre det passer din families behov. Følgende artikkel kan hjelpe deg med oppussing alternativer.

Bruk en gammel, skitten malingsrulle til å rengjøre takrennene på huset ditt. Den gamle malingsvalsen som du har ansett som ubrukelig, vil raskt og enkelt rengjøre dine skitne takrenner. Fest valsen til et utvidet håndtak. Deretter fjerner du bare rusk og blader ved å skyve den langs rennesteinen.

Hvis du vil ha litt ekstra lagringsplass for rommene dine, kan du prøve å resirkulere de gamle skoesker. Bruk rester stoffer og tapet, og kle skoesker for å matche innredningen din. Dette kan være en god måte å legge drama til rommene i huset ditt, og det vil også fungere som en god lagringsløsning.

Hvis du har en rift i skjermdøren eller vindusskjermen, her er et raskt tips du kan bruke som vil spare deg penger. For tårer som er små, bruk litt klar neglelakk. For en litt større tåre, påfør litt plastfolie på hver side av skjermen. Denne raske oppdateringen vil gjøre til du bestemmer deg for å erstatte skjermen.

For å spare penger på air condition kostnader i løpet av sommeren, prøv å installere takvifter. Takvifter resirkulerer luft i et rom, kjøler den ned uten behov for å slå på et sentralt luftsystem. De er relativt enkle å installere og kan installeres i stedet for lysarmaturen.

Lagringsprosjekter er en utmerket måte å få føttene våte i oppussingsprosessen. Hvis du har et kostskap i hjemmet ditt, bør du vurdere å gjøre det til et lite spiskammer. Det er lett å feste små stativer til innsiden av døren og skape et sted for hermetikk og krydder. Hvis du kan legge til en dypere hylle, kan du også lagre bokser eller hvitevarer som ikke ser mye bruk.

Husker du de irriterende små papirsmykker boksene du får med hvert kjøp? Ikke kast dem ut. Bruk dem i stedet til å rengjøre skrivebordet eller baderomsskuffen. Fjern lokkene og fest boksene sammen slik at de passer til innsiden av skuffen. Du kan nå bruke dem til å kategorisere og lagre små ting som binders, viskelær, notisblokk og andre småting.

Hvis du finner deg selv forelsket i et bestemt mønster av tapet, men finner ut at det er enten ute av prisklassen eller ikke helt holdbar nok for høy trafikk områder, vurdere å kjøpe en rull av det likevel for dekorative formål. Du kan enkelt ha den formatert og innrammet, eller kan holde den rundt i huset for mindre, mer håndverksprosjekter.

Som du vurderer noen oppussing prosjekter, må du holde nivået av dyktighet, funksjonaliteten og kostnader av prosjektene i tankene. Ta vare på hjemmet ditt, og ikke bare vil det øke i verdi, men du vil utlede nytelse for det i årene som kommer.

Planlegg Hjemmeforbedringer